Ponturi Sigure Pentru Pariuri Sportive


100% Transparent Betting System and Sports Picks

vineri, 28 februarie 2014

Sistemul digestiv, flora bacteriana si sanatatea.(Video)

 Cauza tuturor bolilor, Hipocrate spunea că se află “în intestine”. Multă vreme această expresie nu a fost pe deplin înţeleasă, crezându-se că are legătură cu explozia de toxine din colon care survine în urma unei eliminări defectoase. Descoperirile în domeniul medical demonstrează că lucrurile sunt mult mai complexe iar Hipocrate făcea, de fapt, referire la flora bacteriană din intestin.

În prezentarea de mai jos veţi afla informaţii şi conexiuni interesante dintre tulburările digestive şi starea psihică sau intoleranţele alimentare şi ADHD la copii dar şi despre cum puteţi vindeca afecţiunile cronice cărora nu le-aţi găsit până acum remediul.

Ştiaţi că toate vitaminele B sunt sintetizate de flora intestinală? Când această floră este distrusă, creierul şi sistemul nervos rămân fără hrană ceea ce duce la afecţiuni nervoase precum depresie, anxietate, fobii, oboseală cronică, nervozitate. Ştiaţi că 80% din sistemul imunitar se află în intestine? Dacă acestea nu funcţionează corect, suferim de infecţii repetate, boli cronice şi tulburări autoimune dintre cele mai diverse.
Afecţiunile cum sunt autismul, ADHD, diabetul de tip 1 şi alergiile la copii sunt teme speciale care sunt dezbatute. Plasele le gasiti Aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu